EntertainmentFashionFEATUREDLatestStiri

AC / DC lansează noul single Shot in the Dark, confirmă detaliile albumului Power Up

Angus Young și colegii s-au întors în formă excelentă, foarte AC / DC
În sfârșit este aici, oameni buni: AC / DC a dezvăluit sunetul oficial al noului single, Shot in the Dark, și a confirmat detaliile pentru noul album, Power Up, care va fi lansat pe 13 noiembrie.
Așa cum v-ați putea aștepta de la medicii veterinari australieni, Shot in the Dark este un hard-rocker pe patru etaje – pe scurt, sună ca AC / DC în modul în care numai AC / DC poate, completat cu o rupere, blues -plombat Angus Young plumb pentatonic.

„Titlul este puțin obraznic, deoarece tuturor ne place un pic de alcool [noaptea] sau câteva fotografii în întuneric”, a spus Angus Young pentru Rolling Stone. „M-am bucurat foarte mult când casa de discuri a auzit [că] au simțit că este o piesă foarte puternică și ar trebui să fie prima pe care o aud oamenii.”

Pe lângă Shot in the Dark, albumul cu 12 piese include câteva titluri de melodii foarte AC / DC, inclusiv Kick You When You You’re Down, Wild Reputation și Money Shot. Tracklistul complet este după cum urmează:

 1. Realize
 2. Rejection
 3. Shot in the Dark
 4. Through the Mists of Time
 5. Kick You When You’re Down
 6. Witch’s Spell
 7. Demon Fire
 8. Wild Reputation
 9. No Man’s Land
 10. Systems Down
 11. Money Shot
 12. Code Red

La începutul acestei săptămâni, producătorul Mike Fraser a confirmat că noul album al formației va conține idei de riff ale chitaristului ritmic învârstă Malcolm Young.
Formația din 2020 a formației este Brian Johnson (voce), Phil Rudd (tobe), Cliff Williams (bas), Angus Young (chitară) și Stevie Young (chitară).
Power Up este disponibil pentru pre-comanda acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *