EntertainmentFEATUREDLatest

Se lucrează deja la noul film Star Wars al lui Taika Waititi

Aceasta este o surpriză plăcută. Noile rapoarte sugerează că a început deja lucrul la noul film al lui Taika Waititi Star Wars. Nu numai asta, dar trei zile de filmare urmează să continue în Highlands din Scoția, cu un mic echipaj care preia fotografii ale munților acoperiți de zăpadă din locația cinematografică.

Daily Record raportează că trei zile de filmare vor avea loc în luna decembrie în filmul lui Waititi – nu, așa cum am bănuit, seria Obi-Wan Kenobi, ci următoarea tranșă de-a dreptul reală din seria Războiul stelelor.

„Este minunat că Star Wars a decis să folosească peisajul uluitor al Scoției pentru unele dintre primele lor fotografii de producție”, a declarat o sursă publicației. „Filmul este încă la câțiva ani distanță datorită crizei Covid”, fanii vor fi încăntați să audă ca filmările au început pentru această franciză îndrăgită.

„Filmările vor avea loc în Highlands și se vor concentra pe dealuri și zonele înconjurătoare. Probabil că va fi un mic echipaj și un asistent de regizor care se vor îndrepta spre Scoția pentru a filma peste trei zile. Războiul stelelor este ultimul dintr-o lungă listă de filme care prezintă Scoția și tot ce are de oferit această frumoasă țară. ”

Un purtător de cuvânt al consiliului Highland a comentat, de asemenea, că echipajele de filmare sunt foarte binevenite să filmeze în zonă. Screen Scotland a adăugat că „oferă un serviciu de locații confidențiale producțiilor de film și TV” , prin urmare, nu au putut confirma dacă a venit Star Wars în zonă.

Există câteva lucruri de remarcat: aproape sigur nu va fi o filmare adecvată. Niciun actor, și nici măcar Waititi, nu vor fi prezenți. Trei zile de filmare implică că sunt cercetări de locație, iar echipa de distribuție transmite filmarea regizorului cu potențialul de a filma acolo în mod corespunzător în viitor.

Locația indică puternic o revenire pe o altă planetă de gheață. Cel mai evident răspuns ar fi Hoth, văzut în Star Wars: The Empire Strikes Back, deși există o mulțime de alte planete similare de explorat, cum ar fi Ilum.

Deși acest nume poate să nu fie familiar, fanii Star Wars vor recunoaște cu siguranță locația. Ilum a fost o planetă exploatată de Jedi, deoarece era bogată în cristale kyber care formează în mod natural, iar Jedi au decis în cele din urmă să-l lase pe Ilum în afara înregistrărilor publice. De asemenea, au construit un templu pe planetă, pe care Ahsoka Tano îl vizitează în timpul evenimentelor din seria Clone Wars. În Star Wars: Jedi Fallen Order, protagonistul Cal Kestis merge pe Ilum pentru a găsi cristal kyber pentru sabia sa laser.

Dar nu de aceea planeta va fi familiară fanilor mai largi ai Star Wars. Ilum joacă un rol major în Războiul stelelor: trezirea forței – prima ordine transformă în cele din urmă cetatea Jedi în baza Starkiller! Deci, Ilum este de fapt planeta pe care Han Solo piere în cele din urmă.

Ar putea noul film Star Wars să spună povestea modului în care Jedi l-a găsit pe Ilum? Este mult, mult prea devreme pentru a spune. Toate acestea sunt o cantitate serioasă de speculații – nu este clar dacă Waititi și co-scriitorul Krysty Wilson-Cairns, a căror lucrare anterioară include epopeea din Primul Război Mondial din 1917, au terminat scenariul. Oricare ar fi cazul, un nou film despre Războiul Stelelor este pe drum și pentru asta suntem recunoscători.

Se așteaptă ca filmul lui Waititi să apară în decembrie 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *