EntertainmentFEATUREDGeneralLatestStiri

Benedict Cumberbatch se alătură ‘Spider-Man 3’ ca Doctor Strange

Această mișcare pune Cumberbatch în rolul de mentor care a fost ocupat anterior de Tony Stark, (Robert Downey Jr)., și de Nick L. Fury (Samuel L. Jackson).
Doctorul bun și ciudat a fost prins în pânza de păianjen.

Benedict Cumberbatch îmbracă mantia de levitație și va relua rolul de eroul supranatural al Doctorului Strange pentru cel mai recent episod din filmul Spider-Man, cu Tom Holland în rolurile principale, realizat de Marvel Studios și Sony Pictures.

Miscarea îl pune pe Cumberbatch în rolul de mentor care a fost ocupat anterior de Robert Downey Jr., în rolul lui Tony Stark aka Iron Man în Spider-Man: Homecoming și Samuel L. Jackson (Nick Fury) în Spider-Man: Far From Home. Rolul îi oferă lui Holland șansa de a juca alături de actori experimentați, îi oferă lui Peter Parker o figură de tată și conferă filmelor o putere de stea suplimentară, în timp ce le leagă de marele Univers Cinematic Marvel.
Acest proiect Spider-Man are deja niște legături neașteptate, deoarece îl aduce înapoi pe Jamie Foxx în rolul Electro, combo-actor-personaj văzut ultima dată în The Amazing Spider-Man 2 din 2014, care l-a prezentat pe Andrew Garfield drept erou.

Avându-l pe Dr. Strange ca parte a Spider-Man poate ajuta la explicarea revenirii lui Electro. Cumberbatch este pe cale să înceapă filmarea continuării Doctor Strange și Multiversul nebuniei, care va explora realități alternative, iar unele speculații se află în secțiunea transversală.

Spider-Man 3 urmează să înceapă filmările la Atlanta mai târziu în octombrie, în timp ce Multiverse of Madness va începe, de asemenea, să tragă în această lună și la Londra. Nu este clar când și unde Cumberbatch își va filma scenele.

Marvel și Sony nu au avut niciun comentariu.

Jon Watts, realizatorul din spatele Homecoming și Spider-Man: Far From Home de anul trecut, se află pe scaunul regizorului pentru cea de-a treia tranșă, pe care Sony a datat-o ​​pentru 17 decembrie 2021, deși cinefilii se așteptă să se schimbe data lansării datorită pandemiei.

Majoritatea distribuției secundare din filmele anterioare – Zendaya, Marisa Tomei, Tony Revolori și Jacob Batalon – își vor relua rolurile atunci când vor începe filmările în Atlanta.

Cumberbatch și Holland s-au întâlnit pentru prima oară ca Strange și Spider-Man în Avengers: Infinity War.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *