EntertainmentSportStiri

Doua echipe Oradene in Superliga Nationala de polo

In perioada 7-11 octombrie va incepe la Focsani o noua editia a campionatului Superligii Nationale la polo. In competitie vor intra si doua echipe oradene, CSM si Crisul. In total vor participa sapte echipe.

Dupa o pauza de un an, Crisul Oradea se reinscrie in campionat, astfel ca Oradea va fi reprezentata de doua echipe in Superliga. In competitie s-au mai inscris si: Steaua Bucuresti, Politehnica Cluj Napoca, Sportul Studentesc Bucuresti, Rapid Bucuresti si Dinamo Bucuresti. Turneul de la Focsani va debuta miercuri, 7 octombrie si se va incheia duminica, 11 octombrie.

Vicecampioana CSM Oradea, este antrenata de Ciprian Cimpianu si Dorin Costras.  Primul meci al oradenilor va avea loc miercuri, de la ora 20 si va intalni Sportul Studentesc. Urmatorul meci va avea loc joi, de la ora 10:30, cu Politehnica Cluj. Vineri, 9 octombrie, oradenii vor sustine doua meciuri, primul de la ora 9, cu Crisul Oradea, iar cel de-a la doilea de la ora 18:30, in potriva celor de la Rapid Bucuresti.

Sambata, de la ora 13:30, CSM va infrunta Dinamo Bucuresti. Duminica, in ultimul joc, cu incepere de la ora 12,  vor intalni Steaua.

Al doilea turneu din prima faza a Superligii Nationale de polo se va desfasura in perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, chiar daca locatia inbca nu a fost stabilita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *