EntertainmentFashionFEATUREDGeneralLatestStiri

„Batman” a amânat până în 2022; Warner Bros. schimbă „Matrix 4”, „Flash” și multe altele

Într-o mișcare deloc surprinzătoare, data de lansare a lui Batman a fost amânată din nou, de data aceasta până în 2022. Schimbarea vine pe seama știrilor noastre că Warner Bros. mută Dune din decembrie 2020 și în octombrie 2021, care a apărut pentru a intra în conflict cu data de lansare de la 1 octombrie 2021 pentru The Batman.


Într-adevăr, Warner Bros. a anunțat o serie de modificări la data lansării pentru o serie de filme:

Batman se mută de la 1 octombrie 2021 la 4 martie 2022
Matrix 4 se mută de la 1 aprilie 2022 la 22 decembrie 2021
Flash se mută de la 3 iunie 2022 la 4 noiembrie 2022
Shazam! 2 mutat din 4 noiembrie 2022 până în 2 iunie 2023
Black Adam se mută din 22 decembrie 2021 și este acum nedatat


Toate aceste modificări ale datei de lansare a Warner Bros. sunt rezultatul întârzierilor legate de COVID care au dărâmat calendarul de lansare 2020. Nu numai că filme importante precum Dune, care urmau să apară anul acesta, sunt lansate anul viitor, dar producția pentru filme precum The Batman a suferit întârzieri care au făcut ca programele lor să crească în lungime.

Continuarea Matrix – care îi aduce înapoi pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss alături de regizoarea Lana Wachowski – este singurul film de aici care se deplasează de fapt la program, dar în mod clar Warner Bros. își reevaluează calendarul și din punct de vedere financiar și are nevoie pentru a vă asigura că pariurile sale cele mai sigure la bilet se aliniază cu calendarele sale fiscale din viitor.

Marea curiozitate din această grămadă este Black Adam, care nu este datat. Filmul Dwayne Johnson DC ar fi trebuit să înceapă filmările în această vară, dar, ca urmare a întârzierilor COVID, se urmărește acum o dată de început în primul trimestru al anului 2021. Este posibil să se fi schimbat ceva sau pur și simplu este posibil ca Warner Bros. să nu aibă încă o nouă dată fermă pentru filmul foarte așteptat. Indiferent, casting-ul este în plină desfășurare și nu-mi pot imagina că WB ar lăsa un film cu super-eroi Dwayne Johnson să se strecoare prin vârful degetelor, așa că sperăm că vom auzi în curând o nouă dată de lansare a acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *