GeneralLatestSport

Record de medalii la Tir


Sportivii orădeni au reuşit să cucerească nu mai puţin decât 34 de medalii la întrecerile Campionatelor Naţionale de juniori II şi III cu arme de foc, care au avut loc la Bucureşti, între 25 și 27 septembrie.
Magdiel Şipa, care a câştigat titlul de campion naţional. Alături de acesta, în probele feminine, sportiva Alexia Lezeu a devenit vicecamioană naţională la 20 de focuri picior şi 3 poziţii x 20 de focuri, atât la juniori II cât şi la juniori III. De asemenea, echipa feminină de puşcă, formată din Alexia Lezeu, Andreea Pop şi Bodoni Kinga şi-a adjudecat titlul de vicecampioană naţională la toate probele atribuite lor.
Bucsias Levente,  şi-a adjudecat titlul de campion naţional, la pistol sport şi pistol viteză.
Patrick Puie a cucerit titlul de vicecampion naţional în proba de pistol viteză, iar Răzvan Pantea a obţinut cea de-a treia poziţie la cele două probe de pistol.
Şi echipa masculină, formată din cei trei sportivi, a obţinut rezultate frumoase, obţinând primul loc la toate probele de pistol, la ambele campionate susţinute.
La pistol feminin, Annalisa Toader şi-a adjudecat locul III la probele de 40 de focuri viteză şi sport, iar echipa feminină a cucerit titlul de campioană naţională la toate probele participante.
Conform antrenorilor Adriana Floruţa şi Vasile Leţ, sportivii secţiei de tir sportiv de la CSU Oradea se pregătesc în această perioadă pentru sezonul de aer comprimat, la care vor începe competiţiile luna viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *