FoodSanatate

Obțineți mai multă hrană la fiecare mușcătură

Mănâncă o varietate de legume și fructe
Luați o varietate de proteine, care includ fructe de mare, carne slabă, carne de pasăre, ouă, fasole și mazăre
Experții medicali spun că o dietă echilibrată este foarte importantă pentru sănătatea noastră. Proteinele, amidonul, grăsimile, vitaminele, sărurile și apa sunt componente importante ale dietei umane.
Există multe alimente care sunt bogate în nutriție și au un gust excelent. Aceste alimente includ legume, fructe, lapte și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi și cereale integrale.
O dietă echilibrată este cantitatea potrivită de ingrediente. Ritmul este o componentă importantă a corpului nostru. Există două tipuri de suplimente alimentare, unul pe care îl obținem de la animale, cum ar fi carnea și ouăle, iar celălalt de la plante, inclusiv leguminoase.
Amidonul oferă energie instantanee rutinei noastre zilnice – grăsimile sunt al treilea ingredient cel mai important din dieta noastră. Uleiul, ghee, unt etc. sunt toate grăsimi. Acestea furnizează căldură și energie corpului. Nutriția și vitaminele sunt, de asemenea, o componentă importantă a dietei, spun experții medicali.
Mai mult, toți indivizii ar trebui să folosească fructe proaspete, legume, carne, leguminoase, orez din cereale, ouă și lapte, în cantități adecvate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *