PoliticaStiri

Trump, pozitiv la COVID


Președintele SUA, Donald Trump, a fost dus la spital pentru tratament după ce a dat test pozitiv pentru coronavirus.Domnul Trump a scris pe Twitter că „merge bine, cred!” după sosirea lui. Presa americană spune că simptomele sale includ o febră de grad scăzut.Până în prezent, el a fost tratat cu o injecție experimentală de cocktail de droguri și medicamentul antiviral remdesivir după ce atât el, cât și prima doamnă Melania Trump au dat rezultate pozitive pentru Covid-19.În exact o lună, domnul Trump îl înfruntă pe Joe Biden la alegerile prezidențiale.
Diagnosticul președintelui i-a modificat campania și, de asemenea, a pus la îndoială încercarea sa de a confirma un nou judecător al Curții Supreme înaintea votării.
Cea mai recentă actualizare a medicului lui Trump, Sean Conley, într-un memorandum vineri târziu, a citit: „Sunt bucuros să raportez că președintele se descurcă foarte bine”. El a spus că președintele nu are nevoie de oxigen suplimentar.
Presedintele Trump a fost dus la spital „din abundență de precauție” cu „simptome ușoare” și va fi acolo pentru „următoarele zile”, a spus Casa Albă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *