BusinessSportStyle

Gunnersaurus: Mesut Ozil se oferă să plătească salariul mascotei Arsenal

Mijlocașul lui Arsenal Mesut Ozil s-a oferit să plătească salariul lui Jerry Quy, bărbatul care joacă rolul mascotei clubului Gunnersaurus.
Luni, Gunnerii au anunțat că Quy, care a făcut parte din experiența zilei de la Arsenal de 27 de ani, a fost unul dintre 55 de concedieri.
„Eram atât de trist încât Jerry Quy, cunoscut și celebru și loial mascota noastră Gunnersaurus și parte integrantă a clubului nostru, a fost disponibilizat după 27 de ani”, a spus germanul de 31 de ani într-o postare pe Twitter.

„Ca atare, ofer rambursarea lui Arsenal cu salariul complet al marelui nostru tip verde, atâta timp cât voi fi un jucător de la Arsenal, astfel încât Jerry să-și poată continua treaba pe care o iubește atât de mult.”

Arsenal a spus că a trebuit să concedieze personalul din cauza impactului financiar al pandemiei de coronavirus.
Jucătorii prim-echipei Gunners și antrenorul principal Mikel Arteta au convenit o reducere a salariului cu 12,5% în aprilie. Echipa executivă a clubului a fost de asemenea de acord să renunțe la mai mult de o treime din salariile lor în următoarele 12 luni.

Arsenal l-a semnat pe mijlocașul Thomas Partey pentru 45 de milioane de lire sterline de la Atletico Madrid în ziua limită a transferului de luni.
Fostul internațional german Ozil a fost alături de Gunners din 2013, contractul său urmând să expire la sfârșitul sezonului. El este plătit cu 350.000 de lire sterline pe săptămână, deși nu a jucat până acum în 2020-21.
În urma pandemiei, niciun fan nu a putut participa la un meci din Premier League din martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *