EntertainmentFEATUREDGeneralLatest

13 Cele mai bune insule paradisiace pe care ar trebui să le vizitați în 2020

Plănuiești următoarea călătorie, dar nu știi de unde să începi? Ai ajuns la locul potrivit; am selectat pentru dumneavoastră cele mai bune insule paradisiace pe care ar trebui să le vizitați în 2020. Fie că doriți cultura, aventura sau pur și simplu doriți să vă relaxați pe o plajă, cel puțin una dintre aceste insule ar trebui să vă îndeplinească visele de călătorie.

1 – Palawan, Filipine


Palawan este un arhipelag uimitor care a fost clasificat drept cea mai frumoasă insulă din lume de mai multe ori. Descoperiți cele mai bune lucruri de făcut în Palawan. Renumit pentru scufundări, drumeții, plaje și pescuit, aceasta este una dintre cele mai bune destinații de călătorie tropicală din Asia de Sud-Est.

2 – Maldive


Situate în Oceanul Indian, Maldivele sunt un arhipelag adesea descris ca un paradis tropical. Insulele oferă vizitatorilor săi plaje cu nisip alb pur, ape turcoaz și o experiență uimitoare de viață marină. Veți fi surprins de varietatea de activități din Maldive.

3 – Polinezia Franceză


Un grup de mici insule vulcanice din Pacificul de Sud, Polinezia Franceză este probabil una dintre cele mai uimitoare insule de pe pământ. Descoperiți activitățile incredibile din Polinezia Franceză. Snorkeling, drumeții, plaje – pur și simplu un paradis care așteaptă să fie explorat. Consultați hotelurile recomandate din Polinezia Franceză

4 – Seychelles


Seychelles se află în largul coastei Africii de Est și formează un arhipelag de 115 insule cu plaje idilice și ape albastre cristaline. Sunt atât de multe lucruri de făcut în Seychelles! Prin natura sa neatinsă, a devenit una dintre destinațiile preferate pentru luna de miere.

5 – Santorini, Grecia


Fiind una dintre cele mai renumite insule din Grecia, Santorini combină plaje uimitoare, orașe antice, peisaje vulcanice și mâncăruri și vinuri locale delicioase. Bucurați-vă de această insulă frumoasă și de toate lucrurile uimitoare de făcut în Santorini!

6 – Insulele Cook


Situate în inima Pacificului, Insulele Cook sunt o oază de libertate cu ape albastre cristaline, plaje cu nisip alb pur și vreme caldă pe tot parcursul anului. Printre cele mai bune lucruri de făcut în Insulele Cook, este foarte recomandat să faceți o drumeție în junglă, snorkeling și să încercați bucătăria locală! Consultați hotelurile recomandate din Insulele Cook

7 – Hawaii, SUA


Hawaii este un arhipelag de o frumusețe uluitoare; plajele sale curate și peisajele uimitoare îl fac o destinație paradisiacă perfectă pentru mulți călători. Există o mulțime de lucruri de făcut în Hawaii. Mergeți la surf, urmăriți delfinii, zburați cu elicopterul, explorați peisajele uimitoare, asistați la privirea stelelor și bucurați-vă de această experiență unică!

8 – Sfânta Lucia


Situată în partea de est a Caraibelor, Sfânta Lucia găzduiește plaje vulcanice, site-uri de scufundări de recif, stațiuni de lux și sate de pescari. Este pur și simplu o destinație ideală pentru romantism sau relaxare. Dar puteți participa la multe alte activități în Sfânta Lucia: este, de asemenea, foarte renumit pentru excursii cu barca, scufundări și explorarea naturii.

9 – Capri, Italia


Situată la doar câțiva kilometri de continent în Golful Napoli, frumusețea naturală și calmul insulei au inspirat poeți, artiști și muzicieni de secole. Descoperiți toate frumusețile sale și activitățile din Capri.

10 – Insulele Whitsunday, Australia


Acest paradis se află în inima Marii Bariere de Corali, la mijlocul coastei Queensland din Australia. Insulele sunt relaxate și frumoase, cu o mulțime de activități din care puteți alege. Excursii cu barca, sporturi nautice, natură și multe altele! Consultați hotelurile recomandate din insulele Whitsunday

11 – Boracay, Filipine


Cu plajele sale uimitoare și natura frumoasă, oriunde vă întoarceți în Boracay oferă un peisaj destul de plăcut. Toate lucrurile uimitoare de făcut în Boracay vor face din șederea dumneavoastră o experiență incredibilă!

12 – Corsica, Franța


Plajele elegante, natura neatinsă și satele pitorești fac din insula Corsica o alegere excelentă pentru mulți călători care caută vacanțe relaxante în Mediterana. Canyoning, drumeții, sporturi nautice și multe alte activități în Corsica pentru a profita la maximum de șederea dumneavoastră!

13 – Insulele Perhentian, Malaezia


Situate pe coasta de nord-est a Malaeziei, Insulele Perhentian sunt renumite pentru recifele lor de corali și apele limpezi care oferă locuri minunate de scufundare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *